fbpx

Invitat special

Amalia Georgescu

Amalia a ales marketingul și relațiile publice ca direcții care să îi definească parcursul în carieră. Se pare că a făcut o alegere , inspirată, pentru că de mai bine de 12 ani, s-a dezvoltat în domeniul marketingului, al relațiilor publice și al managementului de eveniment. 

Amalia Georgescu a preluat din 2007 firma BIOCOMP împreună cu soțul ei, ca a două generație de manageri a unui business de familie. Biocomp este o firma românească, ce produce lămpi și dispozitive bactericide pentru a asigura un mediu sănătos și lipsit de spori de mucegai, virusuri și bacterii în orice mediu locuim sau ne desfășurăm activitatea.

Ce spun cei care au participat până acum

Interviuri

Ediții anterioare

Galerie foto

Ne dezvoltăm împreună

Ce îți oferă DEVOS After 6

DEVOS after 6 Vol VI este un eveniment de networking relaxat în care ne întâlnim într-un cadru informal pentru a povesti despre afaceri, pasiuni, perspective & noutăți, dar și pentru a crea punți spre viitoare relații de business.

La această ediție, vom vorbi împreună cu Amalia Georgescu despre cele mai relevante aspecte care au condus la longevitatea companiei Biocomp pe care o deține împreună cu soțul ei. Când două minți își unesc forțele, poate rezulta, iată, o companie care de 30 de ani depăsește toate provocările și continuă cu dârzenie povestea.
 
Să reziști atât timp, nu e ușor, nu? Dar oare ce metodologii și strategii se află în spatele cortinei? Vom afla detalii din culise pe 30 septembrie la AGEO Events.
Dată: 30 septembrie 2021
Locație: AGEO Events
Program: 18:00-22:00